Informasjon til skolestartere

Førskoledag

Første skoledag

Første skoledag høsten 2021 er mandag 16. august. 1. klasse begynner kl 9.00 og avslutter klokken 11.30. Foresatte må følge denne dagen og det er ikke mulighet for skolestartere å komme på morgenåpning. De som er meldt på AKS og som ikke skal hjem med foresatte når dagen er over vil gå rett til AKS som vanlig etter skoleslutt. Vi håper å kunne samle alle foresatte til et foreldremøte i aulaen denne dagen. OBS! Dette er forløpig planer. Vi må se an smittesituasjonen. Dere vil få informasjon om skolestart i god tid før 16.august når vi vet helt helt eksakt hvordan det blir. I mellomtiden oppfordrer vi alle til å laste ned appen skolemelding.

De første skoledagene

De første skoledagene blit brukt på å bli kjent med klassen og lærerne på trinnet. Vi har fokus på å bruke sanger, rim, regler og leker som er kjent fra barnehagen. Vi har egne friminutt ute for å bli kjent med skolegården på egenhånd. Elevene vil allerede første uken begynne å jobbbe med bokstaver og tall. Gjennom hele året har vi fokus på å lære gjennom lek. Vi har også stasjonsundervinsing flere ganger i uken for å sørge for variert, gøyal og lærerik undervisning.

For mer informasjon om skolestart i Oslo kommune ber vi deg trykke her.

(Nederst på siden kan du få informasjonen på flere språk.)

Velkommen til Ellingsrudåsen skole!

Har du ikke meldt ditt barn på AKS så kan du gjøre det her.

Mer informasjon om Aktivitetetsskolen finner du under fanen Aktivietetsskolen på hjemmsiden vår.

Fadderordning

De nye førsteklassingene på Ellingsrudåsen skole blir tildelt hver sin fadder fra 6. trinn. Dette er en ordning som vi ser at både store og små barn har mye glede av. I løpet av året vil fadderne leke med fadderbarna i friminutt, de spiser sammen og har ulike aktiviteter som gjennomføres på skolen.