Hovedseksjon

"Skoleklar" og besøksdager i AKS

Her er påmelding til Skoleklar. Frist er 24. mai 2022

Påmelding til besøksdager 8. - 9. juni. Frist 24. mai.

Vi tilbyr alle elever som starter på 1. trinn til høsten en mulighet til å bli kjent med skolen og AKS, med de andre elevene og de voksne som jobber på skolen og i AKS.

Ellingsrudåsen AKS tilbyr nå på det andre året et tilvenningsprogram for skolestarterne høsten 2022. Fra 1. august tilbyr  "skoleklar" som er lagt tilrette for en god oppstart i skole og AKS.

Den første uken i augsut vil våre nye førsteklassinger være for seg selv. Det vil brukes mye tid på at de skal bli kjent med skolen, rutiner og regler, samt møte nye klassevenner, bli kjent med de voksne ved AKS (kanskje treffer de læreren sin også)o. Den først uken "leker" vi inn rutiner både for AKS og skole med fokus på å skape trygghet.

Kort om dagen:

• Barna starter daglig kl. 09.30 til kl. 15.00.
  • Dagene har fokus på å bli kjent og trygg, ulike aktiviteter som gruppe og selvsagt tid til lek.

Tidsskjema:

Kl. 09.30-10.30

Tilvenning (samling med sang, lek, navnelek, språkleker med mer)

Kl. 10.30-11.00

Spiser medbrakt matpakke og drikke

Kl. 11.00-13.00

Organisert lek/aktivitet med fokus  samarbeid

Kl. 13.00-13.30

AKS servere et enkelt måltid

Kl. 14.00-15.00

Frilek/organisert lek

Vi håper at alle har lyst til å delta. Du trenger ikke plass i AKS for å delta på "Skoleklar", men vi oppfordrer alle om å søke hel eller deltidsplass.

• Ønsker dere å søke plass? Ellingsrudåsen AKS tilbyr gratis kjernetid med inntil 12 timer per uke etter skoletid og i skolens feriedager en/to dager. Se mer om informasjon og søknad til AKS.Frist er fortløpende.

NB! For de av dere som har søkt plass i AKS er ordinær åpningstid kl.07.30 - 16.30 i skolens ferier og 17.00 ordinært i året.

Velkommen til Ellingsrudåsen skole og AKS.