Program for SommerAKS

Mandag 21. juni er SommerAKS i gang:)

Oppdatering i programmet: 24.juni skal 1.-3. trinn til Megafun på Lørenskog.  Senest oppmøte kl. 09.30 tilbake kl. 15.30.

SommerAKS er fra uke 25 klare for ulike aktiviteter. Det er lagt opp til mange flotte aktiviteter i skolens nærmiljø og i Oslo og omeng. Det er ble mange forhåndspåmeldte til årets SommerAKS, så her blir det liv og røre.

Sommerklubben/AKS er fra 21. juni - 30.juni og fra 2. august - 13. august (med unntak 9. - 10. august AKS stengt grunnet planleggingsdager).

Åpningstiden ved Sommerklubben/AKS er som i alle ferier fra kl 07.30 til 16.30. Senest oppmøte tid er angitt under hver aktivitet. Minner om at barn med gratis kjernetid (halv dag) kan være med på torsdager og fredager. I uke 26 og 32 er det kun onsdag 30. juni.

Merk at alle må ta med seg 2 matpakker de dagene vi skal på tur bort fra skolen.

MERK! Høstens førsteklasse trenger ikke å melde seg på aktiviteter, da vi skal være på skolen og i nærmiljøet.

Programmet for Sommer AKS kan du lese her.

Lenke til påmelding:  Frist for påmelding til aktiviteter er 15. juni. 2021.