Ferieplaner

Her kan du laste ned plan for vinterferien 2018. Eller du kan lese den under. Husk å lese annen viktig info til slutt.

Påmelding til vinterferien gjør du her :)

Program for AKS Ellingsrudåsen i vinterferien

Base:

1.trinn

Våtmarkssenteret

2.trinn

3.trinn

4.trinn

1.trinn i vinterferien

Mandag 19.februar:

Oppmøte senest klokken 10.00. Vi er på skolen og har ulike aktiviteter her. Vi lager et måltid på AKS. Husk å ta med en matpakke.

Tirsdag 20.februar: Tur til Våtmarkssenteret.

Oppmøte senest klokken 08.30. Vi er tilbake rundt 15.00. Vi tar kollektivt til og fra.

Huskeliste:

• Varme og vanntette klær. Vi skal være mye ute uansett om det blåser, regner eller snør!
  • Varme og vanntette sko. Vi holder oss ikke alltid på stien, så man kan fort bli kald og våt på beina med dårlig skotøy.
  • Niste og drikke (varm drikke er godt når det er kaldt ute)
  • Sitteunderlag

Onsdag 21.februar:

Oppmøte senest klokken 09.00. Vi drar på kinobesøk. Film er foreløpig ikke valgt. Alle kan ta med litt godt hver. Dette må være kjøpt i forkant. Det er altså ikke muligheter for å ta med penger til å kjøpe godteri. Vær obs på at seneste oppmøtetid kan bli endret. Ta med en matpakke. Vi serverer et måltid når vi er tilbake fra kinoen. Vi er tilbake senest klokken 15.00

Torsdag 22.februar:

Oppmøte senest klokken 10:00. Alle basene er her på skolen. Vi drar til Munkebekken for å ake, leke i snøen og grille. Vi feirer karneval på skolen når vi kommer tilbake. Husk å ta med karnevalantrekk, grillmat og matpakke. Vi serverer et måltid når vi er tilbake fra Munkebekken J

Fredag 23.februar:

Oppmøte senest klokken 10:00. Vi har vinteraktivitetsdag her på skolen. Vi lager vafler og et måltid. Husk en matpakke.

2.-4.trinn i vinterferien

Mandag 19.februar: Skidag på Skullerudstua.

Oppmøte senest klokken 08.30. Vi tar kollektivt til og fra Skullerudstua. Vi er tilbake rundt klokken 16.

Huskeliste:

• Skiutstyr/akebrett. De som ikke har ski kan låne der borte.
  • Varme og vanntette klær.
  • Niste/grillmat og drikke (varm drikke er godt når det er kaldt ute)
  • Sitteunderlag

Tirsdag 20.februar:

Onsdag 21.februar:

Torsdag 22.februar:

Fredag 23.februar:

Annen viktig info:

Annen viktig informasjon:

• Tider: Det er viktig at alle møter opp til tidene som er beskrevet over. Kommer du for sent, og vi har dratt, må du levere barnet på stedet hvor vi er hvis det skal være på AKS denne dagen. Det blir ingen voksene igjen på skolen. Merk at vi er tilbake senest klokken 15:00 hver dag (med forbehold om at kollektivtrafikken går som den skal) Hvis du ønsker å hente før 15:00 må du hente på stedet vi er.
  • Mat og drikke: Det er viktig at barna har med nok mat og drikke til hver dag. Vi opplever at barna er ekstra sultne og tørste på slike dager hvor det er mye aktivitet. Det blir servert frokost hver dag som vanlig.
  • Klær: Husk å sjekke værmeldingen dagen før. Husk også alltid å ha med ekstra skift i sekken hver eneste dag. Det hjelper ikke at skiftet henger på garderobeplassen hvis vi er på tur J
  • Diverse: Når vi er på tur er det lurt å pakke med sitteunderlag. Det er selvfølgelig også lov til å ha med seg en pakke med kjeks eller lignende for kosens skyld J
  • Kino + andre aktiviteter: De som ikke har meldt seg på vinter-AKS innen tidsfristen 14/2-18, garanteres ikke plass på aktivitetene vi har lagt opp til, hvis barnet plutselig dukker opp uten påmelding.

• Regler på tur: Fint om alle tar en prat med sitt barn om følgende før vi drar på tur:
    • Gå sammen med de andre hele tiden
    • Lytte til de voksne
    • Si ifra hvis de går noe sted, f.eks på do

Vær mot andre som du selv vil at andre skal være mot deg J

Vi gleder oss til en morsom og lærerik uke på AKS :)

Vinterferie